Termeni si conditii
www.incaltaminte-mateo.ro reprezentata prin SC Mateo Trading Productie SRL, cu sediul in Pitesti, Str. Marasesti, Nr. 20,adresa de e-mail: contact@incaltaminte-mateo.ro

Folosirea acestui site implica acceptarea termenilor si conditiilor de mai jos. Recomandam citirea cu atentie a acestora.

Incaltaminte-mateo.ro isi asuma dreptul de a modifica aceste prevederi fara o alta notificare. Cea mai recenta versiune poate fi gasita accesand pagina "Termeni si conditii". Acest site este dedicat utilizarii de catre persoanele fizice si juridice care au relatii comerciale cu incaltaminte-mateo.ro si/sau vizualizarii continutului acestuia fara a se impune nici o relatie comerciala intre vizitator si incaltaminte-mateo.ro 

incaltaminte-mateo.ro garanteaza utilizatorului acces limitat, in interes personal (efectuarea de comenzi online, informare ) si nu confera utilizatorului dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor companiei incaltaminte-mateo.ro, fara acordul prealabil scris al acesteia.

Copyright incaltaminte-mateo.ro

Intregul continut al site-ului incaltaminte-mateo.ro - imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, email-uri, scripturi, programesi alte date - este proprietatea incaltaminte-mateo.ro si este protejat de Legea pentru protectia drepturilor de autor (legea nr. 8/1996) si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul nostru a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legislatiei in vigoare. Se permite folosirea site-ului incaltaminte-mateo.ro numai in limitele metionate in prezentul document.

Servicii si produse oferite de incaltaminte-mateo.ro

incaltaminte-mateo.ro isi rezerva dreptul de a-si selecta clientii. Produsele comercializate prin intermediul incaltaminte-mateo.ro sunt noi, in ambalajul original al produsului si in momentul livrarii sunt insotite de factura fiscala si certificat de garantie, conform legislatiei in vigoare. Produsele si serviciile sunt oferite in conditiile respectarii prevederilor prezentului document si in limita stocului disponibil. Din acest motiv incaltaminte-mateo.ro isi asuma dreptul de a nu onora o anumita comanda in cazul in care respectivul produs nu se mai regaseste in oferta curenta sau un numar crescut de solitari pentru unul dintre produse sau materiale.

Litigii


Orice litigiu aparut in legatura cu utilizarea acestui serviciu va fi rezolvat pe cale amiabila. In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata romane. Fiind de acord cu acesti Termeni si Conditii, clientul isi asuma in totalitate elementele enuntate mai sus pentru utilizarea site-ului incaltaminte-mateo.ro si a relatiilor comerciale cu acesta.

Atentie! Produsele realizate pe comanda nu se returneaza!

Produsele confectionate la cererea clientului,dupa specificatiile prezentate de consumator si/sau personalizate in mod clar nu pot fi returnate.Conform OUG 130/2000 art. 10 lit. c) – “Consumatorul nu poate denunta unilateral urmatoarele tipuri de contracte […] c) contracte de furnizare a unor produse executate dupa specificatiile consumatorului sau a unor produse distinct personalizate […].”

Conform OUG 34/2014 art. 16 lit c) - "Sunt exceptate de la dreptul de retragere prevazut la art. 9-15 in ceea ce priveste contractele la distanta si contractele in afara spatiilor comerciale urmatoarele: [...] c) furnizarea de produse confectionate dupa specificatiile prezentate de consumator sau personalizate in mod clar [...]."