Cum prevenim bataturile

       Ne-am gandit ca ar fi util, daca v-am oferi cateva informatii despre cum puteti preveni bataturile.       

       Fie ca aveti picioarele sensibile, fie ca marimea pantofilor pe care i-ati achizitionat este nepotrivita, fie din alte cauze, e posibil sa va confruntati cu o problema intalnita , si anume bataturile. Aceasta apare mai ales in sezonul primavara-vara , cand afara este cald , iar piciorul dumneavostra transpira foarte usor. Umiditatea este unul din factorii care duc a bataturi.

                Probabil ca va intrebati cum puteti preveni aceasta problema. Va vom prezenta mai jos cateva sfaturi utile.

 

  1. Sosete groase: In cazul in care pantofii va strang , mai ales cei care trebuiesc purtati fara sosete, puteti incalzi o pereche de sosete groase cu ajutorul uscatorului de par, apoi purtati incaltamintea respectiva , impreuna cu sosetele. Este un truc eficient.

 Largire pantofi cu uscatorul

 

  1. Pudra : In sezonul cald, cand piciorul transpira foarte repede, este indicat sa introduceti pudra in interiorul pantofului , inainte de a-i purta. Aceasta previne bataturile.

 Pudra in pantofi

 

  1. Pedichiura : Un alt mod de a preveni bataturile la picioare este prin indepartea pielii uscate de a nivelul calcaielor si prin pastrarea unghiilor de la picioare cat mai scurte.

 

 

 

 

  1. Plasturi:  Bineinteles ca puteti aplica plasturi in locurile unde va strang pantofii , pentru a preveni bataturile.

Plasturi in pantofi

 

  1. Crema sau deodorant :  In cazul in care o pereche de pantofi va provoaca bataturi, aplicati crema sau deodorant pe zona respectiva , deoarece in acest mod se creeaza un strat protector.